top of page
Yoga Practice

Salt Scrub Massage

zout scrub massage: Wist je dat je huid zich elke 28 dagen vernieuwt?

Als een van de grootste organen van het menselijk lichaam is de huid verantwoordelijk voor een kwart van jouw dagelijkse ontgifting. Dit maakt het één van de belangrijkste eliminatie-organen en het is essentieel om het van vitaal te houden. De bodyscrub massage is speciaal ontworpen om je huid zo functioneel mogelijk te houden.

De body scrub-massage exfolieert en hydrateert niet alleen je huid, maar hij vitaliseert ook vermoeide of overbelaste spieren.

In deze behandeling gebruiken we Himalaya-zout, dat bekend staat om zijn helende eigenschappen, reiniging en ontgifting. Bovendien houdt het foliëren van de huid met Himalayazout de poriën open en stimuleert het de afvoer van uw metabolisme afvalstoffen door je lichaam.

Andere voordelen van een body scrub-massage zijn:

  1. Door de dode huidcellen te verwijderen, verbeteren we het absorptievermogen voor voedingsstoffen.

  2. Schrobben stimuleert de bloedsomloop, verbetert de veerkracht van de huid en verhoogt omloop in de lymfeklieren.

  3. Het verhoogt de cel vernieuwing en frequent scrubben helpt cellulitis op te lossen.

Na een lichaam scrub massage voel je onmiddellijk resultaat. Je voelt je verfrist en je huid is zachter en schoner dan ooit!

De zout scrub word nu in de douche cabine gedaan, met z'n tweeën in de douche cabine en ik scrub u, dat u geen andere gedachten krijgt.?!

Uiteraard kunt u 1. gaan douchen of 2. met warme handdoeken ontzout worden en daarna word u ingesmeerd met een heerlijke zachte crème. en eindigen met een heerlijk kopje thee. 

Deze Salt Scrub massage word in de twee persoon's douchecabine gedaan, waarna u afgespoeld word en u ook weer even kunt opfrissen.  

60 minuten  75 euro

Zout Schrub massage: Store Policies
bottom of page