top of page
Image by Diego Lozano

Tantra Massage

Wat is Tantra Massage ?

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Tantra Massage voor mannen en vrouwen.

De Tantra Massage is een Massage tussen twee mensen die door middel van de Energie ook wel Prana genoemd, opwekken en vast houden. Dit is een beleving die veel dieper gaat dan seks, want seks heeft als einddoel het hoogtepunt bij één of allebei de partners en daarbij de vernietiging van de Prana door middel van het hoogtepunt. Bij een Tantra Massage is dat absoluut niet het doel, het doel van een Tantra Massage is namelijk dat je remmingen en/of blokkades vermindert of laat verdwijnen en je de Prana weer door je lijf voelt zonder de blokkades en niet te vernietigen zoals bij seks het geval is.

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Tantra is het behoud van de seksuele energie. Dit betekent dan mannen geen orgasme met ejaculatie  hebben en vrouwen geen explosief orgasme met energieverlies.  Als je dit nu voor het eerst hoort dan klinkt dat misschien helemaal niet aantrekkelijk. Maar, door geen ejaculatie of een explosief orgasme te hebben is het mogelijk een full-body orgasme te ervaren dat veel vervullender en diepgaander is. Hierdoor kun je meer genot en internsiteit 0pbouwen ( multi-orgasmen) en ervaar je meer geluk en liefde in je zelf en je relatie.

 

Het orgasme en de ejaculatie zijn twee verschillende dingen die in verschillende delen van de hersenen gebeuren. Omdat deze meestal snel achter elkaar komen bestaat er een algemene missopvatting dat het hetzelfde is.                                                                                                     

Als Tantra dus de eenwording is met de Universele Energie die in iedereen zit, door middel van massage afgewisseld met Yoga, is het dus heel iets anders dan wat de men ons wil doen geloven. De reis samen ernaar toe is namelijk het belangrijkste en niet het einddoel. Je gaat samen een beleving aan en je beleeft samen de Prana zonder seks te hebben.

 Het is ook geen Massage die je kent van de schoonheidsspecialiste of de sportmasseur omdat die alleen maar specifieke delen van je lichaam masseren en bij de Tantra massage wordt heel je lijf gemasseerd. Mocht je dus een afspraak maken bij een Tantra Centrum voor seks kom je dus bedrogen uit.

Tantra massage: About Us
bottom of page