top of page

reflexologie

Reflexologie: De voetreflexologie (ook reflexologie of reflexzonetherapie) is een  alternatieve geneeswijze die ervan uitgaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De reflexology deelt de voetzool in — sommigen voegen daar ook de handen en de oren aan toe — in zones die corresponderen met delen in het lichaam zoals het hart en de lever en stelt dat de massage van deze zones een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam herstelt en/of onderhoudt, en dat aan de voetzool gevoeld kan worden met welk corresponderend orgaan er iets aan de hand is. Reflexologie meent dat energiedoorstroming de basis is van onze gezondheid en dat ziekte het gevolg zou zijn van energieblokkeringen. 

   Tijdens de massage doen wij uw handen en voeten. Eerst word uw voeten heerlijk gewassen  in een massage bad, daarna uw handen en dan beginnen wij met reflexology.

Deze behandeling duurt een uur. U  ligt op een verwarmde bed dus koud hoeft u niet te worden. Het is een comfortabel bed waarvan  de rugsteun omhoog kan en uw benen in een knik. U ligt ook heel even op uw buik zodat wij goed bij uw voeten kunnen. Daarna draait u om en u kunt liggen of zitten.  U kunt ook een heerlijk kopje thee krijgen  tijdens uw handen massage of u wacht tot na de behandeling.  een heerlijk beleving wat je eens gedaan moet hebben.

60 minuten 75 euro

Reflexology
Reflextologie: About Us
bottom of page