top of page
Zoeken

Massages

Bijgewerkt op: 30 apr. 2022

Ag een kort berichtje, ik blijf problemen oplossen dus de massages blijven doorgaan en jehoeft echt niet, nu om 06:00 in de ochtend te komen.

Massages zijn goed voor ontspanning juist in moeilijke tijden. We gaan gewoon door en zoals jullie weten massages zijn goed om je chakra’s, meridianen, spieren en je fascia weer op en top in goede conditie te krijgen. Maar ook de olie goed voor je huid het maakt je huid soepel en zacht, en natuurlijk als er iets nodig is bijvoorbeeld ik zie dat je huid wat extra aandacht nodig heeft dan gebruik ik speciale kruiden of oliën.

Massage is ook goed voor je bewustzijn, je aandacht gaat naar de delen van je lijf waar je normaal nooit aan denkt. Je voelt pijn of geen pijn , je voelt de ontspanning door je lijf als de spieren een voor een ontspannen. doordat je lichaam ontspant gaat je hooft in een rust fase met rustige achtergrond muziek. Je doet je ogen dicht en je drijft verder en verder weg in een totale fase van rust.

dan draai je om

en jè begint rustig weer van voor maar deze keer glij je veel sneller weg en de ontspanning gast dieper en dieper.

Als je een massage zo kan ervaren dan zal snel voelen dat je dat ook kan doen als je gaat slapen. natuurlijk leer ik je dat, tenminste als je daar belangstelling voor hebt.

Er zijn veel verschillende soorten massages maar ik denk dat de Lomi-lomi ontspanningsmassage is voor iemand die de eerste keer komt het beste. Daarna kan je andere massage proberen namelijk de Hot Stone massage waar je met warme stenen gemasseerd wordt of de acupressuur massage. We hebben een Tantra massage, de Chinese cupping massage, de zout scrub massage ( deze word in De douchecabine gedaan en niet op de massagebed) maar we hebben ook een rug, schouders en nek massage voor 45 minuten.

groetjes marqueritte

stay safe and stay healthy

namaste


68 weergaven0 opmerkingen
bottom of page