top of page
Zoeken

Kom eens lekker badderen, het is goed voor je lichaam en je hoofd om eens heerlijk tot rust te komen

Ik ga niet beginnen met moet fantastisch het hier is in de zomer, want je moet het zien, zoveel schakeringen groen heb je nog nooit gezien in je hele leven. Maar ik wil het even hebben over die groep mensen die het altijd maar druk hebben die altijd werken, werken en nog een moeten overwerken niet omdat zij het willen hoor. Nee alles is zo duur geworden en iedereen word erdoor geraakt. Wij hebben onze prijzen nog niet aangepast. Wij hopen op veel zon voor veel stroom. Ik hoor je al denken "oeeee wishful thinking"maar ik gok erop.

Het is goed om is even pas op de plaats te maken en je lichaam te verwennen. Dat kan, een paar uur hier op It Paradyske. Met een warme jacuzzi, een buitendouche, een infrarood sauna om jou lichaam, je spieren, pezen en organen weer te helen. Een full spectrum infrarood cabine speciaal voor jullie.

Dan hebben wij ook voor die groep die even willen wegkomen van alle stress van de week een eigen badkamer, na de jacuzzi een heerlijke koele of warme douche wat koude water voor de dorst en voila je bent weer tip top.

Een hele dag van 11:00 tot 18:00- jacuzzi, infrarood sauna, fitness, even een zonnebankje en ronde een uur een kleine lunch. Maar ook krijg je een heerlijke massage van 60 minuten zodat je zeker weet dat je je lichaam zich vertroeteld en relaxed voelt. Noem het maar een retraite van een dag.

MAAR WAT IS EEN RETRAITE

Een retraite helpt je om even uit je dagelijks leven te stappen. Zonder al te veel afleidingen, zoals mobiel, computer, je omgeving, afspraken, op jezelf te zijn aangewezen. Een retraite helpt je om pas op te plaats te maken en om dichter bij jezelf te komen. Een retraite onderneem je dus in een bijzondere omgeving. Vaak een omgeving met veel natuur, waar veel stilte is en waar het je lukt om even tot rust te komen, om er even uit te zijn om goed na te kunnen denken of wat dingen op een rijtje te krijgen.

Hoop je eens te ontmoeten.

Marqueritte en Wilko


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ag een kort berichtje, ik blijf problemen oplossen dus de massages blijven doorgaan en jehoeft echt niet, nu om 06:00 in de ochtend te komen. Massages zijn goed voor ontspanning juist in moeilijke tij

bottom of page