top of page
Zoeken

Er komt een moeilijke tijd ons tegemoet.

Bijgewerkt op: 6 feb. 2022

Dames en heren ik vind het geweldig dat wij nu een groep zijn van ongeveer dertig mensen. Mensen die bewust zijn van hun lichaam, en juist nu moet je je lichaam veilig stellen van alle bacteriën en virussen. Ik ga het niet hebben over gevaccineerd of ongevaccineerd, ik ga het hebben over iedereen

Het is nu tijd dat je gaat beseffen dat er iets ergs aan de hand is. de rijkste de hele rijkste van de wereld wil ons hier niet hebben en ze maken het moeilijk voor iedereen. Zij denken dat zij de wereld bezitten en dat is ook wel zo, want zij hebben de banken, het internet, olie en noem maar op. Wij worden straks gewoon een nummertje en die je niet wat zij willen kunnen zij met een knop bepalen wat jij mag en niet mag. nou waar ik mij het meeste zorgen om maak is dat veel mensen dat niet zien en niet willen 🥶zien. Zij steken het niet onder onder stoelen weg westerse maar het staat open en bloot op internet en tijdens interviews zeggen zij dat ook. wst kunnen wij er tegen doen “ niets” maar we kunnen het wel moeilijk maken door niet altijd maar akkoord te gaan met wat er gebeurt. En vaak hoor ” ag wat kan ik nou doen” en dat is ook zo maar veel mensen die dat zeggen maakt een groep. maar as gevolg van deze toestand wil ik graag dat je let op wat je eet. Veel vruchten en groene groenten 🥬 je moet jou immuunsysteem sterk houden, eet proteine bijvoorbeeld kip en eieren om je spieren sterk te houden en extra vitamines is geen overbodige luxe momenteel. Zorg dat je zink binnenkrijgt want dat help zo dat vitamines beter opgenomen kan worden. drink voldoende water, laat alchohol nu een beetje staan. Let wel ik zei een beetje.

Voel je verkouden blijf binnen en ga nergens naar toe, momenteel kijkt iedereen je scheef aan.

Massages, ben je verkouden blijf thuis. Pijn in je keel en snot neus blijf thuis. Zoals jullie allemaal weten als je afbeld doe ik nooit moeilijk en ik bereken niets door, maar ik heb al een immuunsysteem ziekte dus wil niet zieker worden. Verder gaat alle z’n gangetje en hoop jullie allemaal weer te zien ben je nog niet geweest maak een afspraak.

love you all

Marqueritte for the best massage in town and surroundings.

61 weergaven0 opmerkingen
bottom of page