top of page
Zoeken

Energie is heel duur geworden, ook bij u?

Aangezien stroom zo erg duur is geworden ben ik genoodzaakt om ook mijn prijzen aan te passen. Maar gelukkig zitten wij nog niet in een situatie dat we een strop om ons nek hebben. Omdat ik uw bed verwarm, de kamer verwarmd met electra en de olie verwarm wordt er redelijk wat stroom verbruikt. Daarom ga ik de massages vanaf volgend jaar 2023 met 5,- euro verhogen. Een Ontspanningsmassage wordt dan 75,-euro. De Tantra massage wordt 155,-euro.

Iedereen heeft dit probleem en ik hoop dat u snapt dat wij genoodzaakt zijn om dit te doen. Nog steeds krijg u bij ons een verwarmde kamer, een verwarmd bed en warme olie om een 5 sterren beleving te geven.

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ag een kort berichtje, ik blijf problemen oplossen dus de massages blijven doorgaan en jehoeft echt niet, nu om 06:00 in de ochtend te komen. Massages zijn goed voor ontspanning juist in moeilijke tij

bottom of page