top of page
IMG_0418.JPG

The Story of Medium Marqueritte

The Way It Should Be

Hallo Mijn naam is Marqueritte Jeannette Clasquin en hier in Friesland in It Heidenskip woon ik met mijn man Wilko Kater alsmede ( 4 honden  + 8 katten),  en  oh ja de  drie egeltjes maar ik weet niet waar zij zijn.  Wij wonen op een prachtige woonboerderij "it Paradyske".

 

De massages die u hier kan vinden zijn o.a Ontspanning/ Lomi-Lomi massage, Hot-Stone massage, Anti-cellulite + Cupping, Bamboo-Massage, Sport Massage, Acupressuur, voetmassage en nog veel meer. 

Ik ben  Medium, Hypnotherapeut, Sex Therapeut en Personal Life Coach maar daarover kunt u lezen op.. www.mediummarqueritte.com.

Aangezien veel mensen Spiritueel zijn is het voor mij belangrijk dat je niet alleen geloofd in het Goddelijke, maar dat u ook uw lichaam die u gekregen heeft goed verzorgd door goed en gezond te eten.  U moet al gehoord hebben van  The Body ,the Mind and the Soul. dat betekend dat we deze moeten verzorgen. Voldoende beweging en daarom geef ik ook les aan dames en heren in het bewegen, het bewegen op maat want niet iedereen wil aan de Olympische Spelen meedoen,  u kunt denken aan een Programma's voor krachttrainingen/of een training voor een specifieke sport of wilt u misschien afvallen of aankomen?. Maar niet alleen dat,  uw lichaam heeft ook rust en ontspanning nodig.

Ik kan zien wanneer mensen blokkades hebben in een of twee van hun chakras en dat kan je met massage ook verhelpen zodat mensen weer goed in hun vel voelen en voldoende energie om de dag door te gaan. 

. Vaak zie je dat mensen vocht vasthouden en dan is massage vooral goed om te doen. Maar we mogen het ook gerust zeggen het is ook een heerlijk gevoel om gemasseerd te worden, alle stramme spieren weer een beetje los te maken  en het speciale gevoel dat je gemasseerd word met olie is ook een zielsalig gevoel. En het is goed dat u ook eens iets voor uzelf doet, want waarom uzelf niet eens verwennen.

 

Om de drempel te verlagen mag u ook altijd eerst komen praten en kijken waar u terecht komt.

Het is mijn Universele taak om mensen weer richting te geven naar een positieve en gelukkige toekomst dus waarom daar niet een heerlijke massage aan toevoegen.  Hier is geen schaamte alle lichamen zijn hetzelfde een gewoon een beetje magerder dan de ander en niemand ziet u, u ligt heerlijk met handdoeken over u heenals u dat wilt, lekker warm en als iemand dat dan niet wil dan niet.

De kamer is heerlijk verwarmd en ik kan ook het massagebed verwarmen en warme olie op koude dagen alles om u comfortabel te maken.   Ik hoop om u  hier eens te mogen verwelkomen  en dan kunt u ook een kijkje nemen naar mijn collectie van  zelfgemaakte engeltjes en juwelierswaren  gemaakt van edelstenen en we hebben hier natuurlijk heerlijke wierook in vruchten en bloemengeuren o.a. ( jasmijn, lavendel, vanille, kiwi enz.) Alles om het spirituele combinatie compleet te maken. Maar ook als u niet Spiritueel bent bent u hier van harte welkom. 

Ik heb 25 jaar in Zuid-Afrika gewoond en daar een schitterende jeugd gehad in Kaapstad, Evertsdal in Durbanville en Melkbosstrand  een van de mooiste lokaties om te wonen. Ik kan mijn ouders bedanken dat zij ooit die keus hebben gemaakt om te verhuizen naar Kaapstad. Een betere jeugd kan ik me niet voorstellen. Op zulke momenten als deze wou ik dat u bij mijn onderbewustzijn kon inloggen  en al mijn avonturen kon zien.

Maar ik ben toch weer terug gegaan naar het land waar ik geboren ben. En als Nederlander ben ik trots om hier te mogen wonen en leven want het is een prachtig land en Friesland is echt een eigen landje met z'n eigen taal ," ha ja "zo ervaar ik het hoor en ik voel me al een beetje Friezin. Friezen zijn niet zo stug zoals ze zeggen nee hoor je moet ze gewoon even leren kennen. Het is hier in Friesland waar ik u graag wil ontmoeten, dat u ook de rust kunt ervaren zoals ik, en dan na een heerlijke massage u zich weer goed voelt en dan zegt "wanneer kan ik weer komen ,naar heerlijk Friesland". 

Ik wens u een hele fijne dag toe of een ontspannen avond met uw famlie. 

Tot Ziens 

Namaste 

Medium Marqueritte & Wilko Kater

Wilt u meer te weten komen over uw Body & Mind Connection verwijs ik u graag naar. www.mediummarqueritte.com

About Us: About Us
bottom of page