top of page

Acupressuurmassages

Bij een acupressuur massage maak ik gebruik van de acupunctuurpunten, zoals bij een acupunctuur behandeling. Alleen gebruik ik geen naalden, maar werk ik uitsluitend met mijn handen en gebruik ik een passende massage olie. Deze kan per persoon verschillen.

 

Wat kan het voor je doen?

Het effect van een acupressuur massage is dat je heerlijk ontspant. Maar ook kunnen er blokkades worden weggewerkt, waardoor je energie weer helemaal gaat doorstromen. Hierdoor verdwijnen spanningen uit je lichaam en kunnen pijnklachten aanzienlijk worden verminderd. Het gebeurt zelfs wel eens dat iemand bij een massage in slaap valt, zo ontspannend kan het zijn. Daar staat tegenover dat de meeste mensen vol energie van de massage tafel komen en het gevoel hebben de wereld weer aan te kunnen. En dat is natuurlijk ook de bedoeling, dat je alle spanningen en stress los kunt laten en als herboren weer verder kunt.

 

Meestal wordt een acupressuur massage gegeven als ondersteuning bij de totale behandeling van iemands klachten. Dit kunnen zowel lichamelijke als psychische klachten zijn. Tijdens de massage kan ik  je laten voelen waar het probleem zit en hoe we het kunnen oplossen. Hierbij aansluitend kan ik ook oefeningen geven die je thuis kunt doen om het herstel te bevorderen.

Maar het lichaam bestaat voor 60% uit water en daardoor kan het alle frequenties aanvoelen. Ze zijn er achter gekomen dat elke meridiaan en elke punt op de meridiaan  een andere frequentie heeft en om te zorgen dat alles in balans blijf kan ik met verschillende lichaam ziektes en problemen frequenties gebruiken en zo weer bepaalde balans in uw lichaam te verkrijgen. 

Wat ik doe is terwijl ik de bepaalde  meridiaan masseer ik de bijbehorende frequentie afspeel voor 3 minuten en dan de volgende en dan de volgende

In China beschouwt men het menselijk lichaam als een netwerk van energiebanen (meridianen).

Daarbij wordt er gewerkt met de twaalf hoofd meridianen (ook wel energie banen genoemd) en acht wonder meridianen in de leer van de vijf elementen.

Deze meridianen verbindt de buitenkant van het lichaam met de binnenkant van de organen. Zodat je door massage, de daarop aanwezige energie punten op de meridianen kan beïnvloeden en de conditie van  inwendige organen kan stimuleren.

Uitgangspunt is de balans weer herstellen en de klachten te verminderen.

60 minuten

75 ,- euro

Heading 4

Heading 5
Heading 5
Heading 5
bottom of page